10 lojtar pozitiv, klubi amerikan nuk rifillon sezonin në MLS

FC Dallas është tërhequr nga MLS në turneun e rikthimit duke filluar nga kjo javë pasi 10 lojtarë dhe një anëtar i stafit testuan pozitivë për koronavirusin që kur u bashkua me setin e ligës.

Tre lojtarë të tjerë nga dy klube të tjera gjithashtu kanë testuar pozitive, nga gjithsej 557 lojtarë aktualisht në Orlando, Florida.

Turneu i njëfishtë, që mbahet në Walt Disney World midis 8 korrikut dhe 11 gushtit, do të shënojë kthimin e ligës në veprim nga pandemia e Covid-19.

MLS është e prirur të bëhet liga e parë kryesore e sporteve për meshkuj që kthehet në Shtetet e Bashkuara, pas rifillimit të NWSL në qershor.


Shtuar 7.07.2020 06:43