Vetëm dy ditë para 2 marsit, Meta sërish në konferencë

Zëdhënësi i Presidentit Meta shkruan në Facebook: “Të dashur kolegë gazetarë!

Në ora 12.00, Presidenti i Republikës Sh.T.Z Ilir Meta do të japë një konferencë shtypi për t’ju njohur me fakte të reja të grushtit të shtetit! I hapur për çdo pyetje!”

Prej disa ditësh Meta vazhdon thirrjen e tij për marshimin në datë 2 mars në shesh.

Ai ka arguemntuar se ndaj shtetit dhe Presidencës është bërë një grusht shteti.


Shtuar 29.02.2020 10:10