U prek nga Covid-19, Skënder Brataj: Frika ime më e madhe ishte të lija djalin të vetëm!

Kreu i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj, rrëfen ekskluzivisht për Top Story momentet e vështira pasi u infektua nga Covid 19 dhe frikën se mund të humbte jetën nga kjo sëmundje, e për pasojë të linte djalin vetëm.

“Nuk më shqetësonte sëmundja se sa humbja e jetës sime, për atë, sepse kuptohet, 25 vjeç është, ta lije djalin pa asnjë lloj eksperience, pa asnjë lloj mbështetje, megjithë këto projekte të hapura gjithandej dhe nuk është se ka ndonjë bazë kush e di se çfarë, ai ishte meraku më i madh.

Edhe djal i vetëm, ishte diçka tjetër që të prekte më shumë akoma, por jeta…”


Shtuar 15.09.2020 21:54