U infektua me COVID-19, Trump lë spitalin e ka një thirrje për amerikanët

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, lë spitalin vetëm disa ditë pas infektimit me Covid-19.

“Po lë Walter Reed Center sot në orën 18:30. Ndihem shumë mirë. Mos kini frikë nga Covid-19.

Mos lejoni që të dominojë jetën tuaj. Kemi zhvilluar ilaçe të shkëlqyera dhe shumë njohuri.

Ndihem më mirë se 20 vite më parë.

Në udhëheqjen e administratës Trump, kemi zhvilluar, disa mjekime dhe njohuri të jashtëzakonshme”- shkruan Trump. /albeu.com/


Shtuar 5.10.2020 19:41