Tre shqiptarët thyen karantinën e dalin për të mbledhur bimë, arrestohen në Greqi

Tre shqiptarë kanë thyer karantinën për të mbledhur bimë medicinale në Greqi.

Ata u kapën duke mbledhur bimë medicinale, duke thyer karantinën.

Të rinjtë u gjobitën më pas për shkak se shkelën rregullin e karantinimit.

Sipas policisë helene, të arrestuarit janë të moshës 28, 29 dhe 33 vjeç dhe u kapën duke transportuar 6 thashë me 94 kilogramë bimë të egra medicinale.

Ndërsa për shkeljen e rregullave të autoriteteve greke për masat anti covid, shqiptarët u gjobitën me nga 5 mijë euro.


Shtuar 5.05.2020 17:12