Të gjithë e mbani mend Gjinon e Marigosë, por si duket aktori sot (FOTO LAJM)

Mund ta kemi parë me dhjetëra herë dhe nuk jemi mërzitur më këtë film që të mban të mbërthyer pas ekranit. Bëhet fjalë për Gjinon tek komedia “Përralle nga e kaluara”, i cili luante rolin e bashkëshortit minoren të Marigosë?

Ka kaluar kaq shumë kohë, por me siguri të gjithë jeni kurioz si duket sot aktori dhe çfarë ka ndodhur me të.

Admir Sorra aktualisht jeton në Vlorë. Vite më parë ka jetuar edhe jashtë vendit, ku edhe andej nuk kanë munguar njerëz që e kanë identifikuar me emrin e Gjinos.

Ndërkohë më lart ju sjellim disa foto si duket “Gjino” tani.


Shtuar 21.08.2020 08:16