S’morën vesh me gjoba, Rama nxjerr policinë në rrugë: O gjysho, shko në shtëpi po të them! (VIDEO)

Ndër më të rrezikuarit nga koronavirusi COVID-19 janë të moshuarit.

Për këtë arsye qeveria shqiptare ka marrë masa të rrepta, e njëra prej tyre është dhe mosdalja e pensionistëve nga shtëpia.

Pas “kërcënimeve” me gjobë, kryeministri Rama ka angazhuar Policinë e Shtetit e cila ka këshilluar me “të mirë” të moshuarit të kthehen në shtëpi.

Rama ka shpërndarë në Facebook një video, ku policia ndalon të moshuarit dhe u thotë që të shkojnë në shtëpi.

Postimi i plotë:

POLICIA E SHTETIT U LUTET PENSIONISTËVE TË MOS DALIN NGA SHTËPIA

🟢OPERACIONI HUMANITAR DHE

shqipëriaqeduam.al
BASHKIA PËRKATËSE
PREFEKTURA
POLICIA E SHTETIT
POSTA SHQIPTARE
URGJENCA KOMBËTARE

JANË NË DISPOZICION TË TYRE

#njëAtdhe 🇦🇱 #njëFamilje


Shtuar 26.03.2020 18:17