“Shtetrrethimi”, mbi 650 persona nuk iu bindën urdhrit vetëm në Tiranë

Sot është 14 marsi, Dita e Verës, ndërkohë që Tirana dhe disa qytetet të tjera të vendit janë të karantinuara.

Pas ndalimit të qarkullimit qytetarëve u është kërkuar të qendrojnë në shtëpi duke evituar sa më shumë lëvizjen për shkak të rrezikut nga koronavirusi. Mirëpo, që pas këtij vendimi për të lëvizur me automjete vetëm me leje të veçantë, vijon të ketë “të pabindur”.

Abcnews.al raporton se nga mëngjesi i djeshëm deri ditën e sotme janë shoqëruar 650 persona. Numrin më të madh të të pabindurve e ka kryeqyteti, me 190 persona.

Ndërkohë sot pritet që të nxirret një akt normativ se çfarë do të parashikohet për të gjithë këta persona. Bëhet me dije se shumë personave me autorizim për të lëvizur u janë gjetur më shumë se një person.


Shtuar 14.03.2020 08:06