Shpëtimi nga koronavirusi mund të vijë nga ky produkt ushqimor

Sipas një kërkimi ndërkombëtar të bërë së fundmi, shpëtimi nga koronavirusi mund të vijë nga sheqeri.

Sipas publikimeve të Shkencës së Avancuar, molekulat e modifikuara të sheqerit, të quajtura “ciklodektrins” mund të prishin shtresën e jashtme të virusit dhe ta shkatërrojnë atë.

Thuhet se një tjetër mënyrë për të ndalur këtë virus vdekjeprurës është me zbardhues, mirëpo ai është një substancë shumë toksike dhe nuk mund të aplikohet në trupat e qenieve njerëzore.


Shtuar 1.02.2020 18:14