Sekuestrohet “bisha” e blinduar e Lulzim Berishës

Gjykata e Posaçme sekuestroi një makinë BMW të blinduar të Lulzim Berishës, ish-kreut të “bandës së Durrësit”.

Më 21 shkurt, Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit i dërgoi Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar 5 rastet e para të pronave të sekuestruara në bazë të akteve normative në kuadër të operacionit “Forca e Ligjit”, ku mes tyre ishte edhe ishte edhe automjeti BMW i Lulzim Berishës.

Pasuritë e Lulzim Berishës kanë kaluar njëherë nëpër filtrat e drejtësisë. Teksa gjykohej si drejtues i “bandës së Durrësit” në Gjykatën për Krimet e Rënda në një proces paralel, e njëjta gjykatë vlerësonte kërkesat e prokurorisë për konfiskimin e pasurive të sekuestruara të tij, që dyshoheshin si të krijuara nga aktiviteti kriminal.

Shtuar 3.03.2020 14:54