Rezarta Shkurta në izolim, citon fjalët e Enver Hoxhës (FOTO LAJM)

Në këto ditë lufte botërore me virusin i cili po merr me mijëra jetë njerëzish, i fundit që na shkon në mendje të citojmë është ish-diktatori, Enver Hoxha.

Por Rezarta Shkurta nuk mendon kështu. Nusja e nipit të Enver Hoxhës u ka gjetur vend fjalëve të ish-diktatorit të cilat në këto ditë tingëllojnë si parashikim.

“Armiku nuk ka më nevojë të të sulmojë me tanke dhe avjonë, mjafton të të ndot atmosferën me viruset vdekjeprurës dhe të pushton pa kuptuar e pa luftuar”, paska thën Enver Hoxha sipas Rezarta Shkurtës./albeu.com/


Shtuar 18.03.2020 11:11