Reshjet e shiut, parku “Rinia” përmbytet dy herë brenda pak javësh

Ditën e sotme reshjet e shiut përmbytën disa rrugë në Tiranë, ndërkohë që probleme ka pasur edhe si herën e shkuar sërish te Parku Rinia në qendër të kryeqytetit.

Ashtu sikundër mund të shihni dhe në pamje, e gjithë hapësira është përmbytur.

Ky investim, i bërë për t’i dhënë parkut një tjetër formë mësohet se ka kushtuar rreth 1 milionë dollarë.


Shtuar 17.06.2020 13:19