Rastet e shtuara me COVID-19, mbyllen çerdhet dhe kopshtet në Pukë

Bashkia e Pukës ka vendosur të mbyllë çerdhet dhe kopshtet e qytetit pas rasteve të shtuara me COVID-19.

Lajmin e bën me dije vetë institucioni përmes një njoftimi në rrjetet sociale, në faqen zyrtare të Bashkisë.

Mbyllja bëhet për shkak të dezinfektimeve që do bëhen në këto institucione, ndërsa rihapja e këtyre institucioneve do të bëhet pas një njoftimi të dytë.

Njoftimi i Bashkisë Pukë

Për shkak të rikthimit të rasteve me 🦠COVID➕ në territorin e bashkisë Pukë, pas rekomandimeve të ekspertëve të shëndetësisë në Njësinë Vendore të Kujdesit Shëndetësor Pukë, kemi vendosur sot mbylljen e institucioneve të arsimit parashkollor, çerdhes ” Nën Tereza” dhe kopështit “Erjola Lluka” në qytetin e Pukës.

Mbyllja bëhet për shkak të dezinfektimeve që do bëhen në këto institucione, ndërsa rihapja e këtyre institucioneve do të bëhet pas një njoftimi të dytë.


Shtuar 10.08.2020 12:59