Rama shkel ligjin me të hyrë në Kosovë (VIDEO)

Ditën e sotme kryeministri Rama gjendet në Kosovë, Prishtinë ku do të takohet me drejtuesit e lartë të Kosovës.

Kryeministri Rama ka zhvilluar një takim me kryeministrin Hoti, ku dhe vetë ai ka publikuar disa pamje nga ky takim.

Por kryeministri Rama me të shkuar në Kosovë ka thyer një masa të qeverisë kosovare.

Me rritjen e rasteve, qeveria ka marrë masa duke deklaruar se personat që shfaqen në ambiente publike, në prani të njerëzve të tjerë, duhet të mbajnë maskë.

Ndërkohë që kryeministri Hoti është shfaqur korrekt në takim me Ramën me maskë, kryeministri shqiptar nuk e ka vendosur fare.

A do të gjobit kryeministri Rama për këtë shkelje?


Shtuar 29.06.2020 16:08