Rama paralajmëron pronarët: Task-Forca do kontrollojë çdo biznes

Kryeministri Rama ka kujtuar edhe njëherë bizneset se nëse kanë të drejtën për të qëndruar hapur, duhet të kenë vërtetimin nga E-albania dhe protokollin e sigurisë.

Ai gjithashtu ka thënë se Task-Forca edhe do t’i sanksionojë në rast se nuk kanë zbatuar ligjet.

Postimi i Ramës

🔴 KUJTESË!

ÇDO BIZNES I LEJUAR PËR HAPJE DUHET TË DISPONOJË NË MJEDISIN PËRKATËS VËRTETIMIN NGA ëëë.e-albania.al DHE PROTOKOLLIN PËRKATËS TË SIGURISË, DUKE FILLUAR NGA E HËNA 27 PRILL!

TASK-FORCA NDËRINSTITUCIONALE ANTICOVID19 DO TË INSPEKTOJË DHE SANKSIONOJË, NË BAZË TË AKTIT NORMATIV DHE TË KODIT PENAL ÇDO BIZNES QË NUK DO TË KETË DOKUMENTACIONIN PËRKATËS, SI EDHE KUSHTET E PËRCAKTUARA NGA PROTOKOLLI /albeu.com/


Shtuar 21.04.2020 13:53