Rama nuk i ndal provokimet, detaji i çuditshëm që mbante në kravatë

Kryeministri Rama teksa mbante konferencën për shtyp me kryeministrin e Korovës, Avdulla Hoti, si gjithnjë kishte bërë gati edhe një provokim për gazetarët dhe publikun.

Kravata është plot me shkrime dhe disaa grafikë, ndërsa në krye të saj shkruhet: Buxheti në lekë (FB+FH)

Duket se kryeministri ka stampuar tek kravata e tij grafikët e një buxheti të detajuar sipas zërave përkatës.

Nuk dihet se nga është fryëmzuar kryeministri për të porositur një kravatë të tillë, ndërsa i duhet të hapë xhaketën për të parë se çfarë fshihet poshtë shkrimit “Buxheti në lekë”.


Shtuar 2.10.2020 11:54