OFL në aksion, bllokohen gjashtë “bisha” luksoze në Vlorë

Operacioni Forca e Ligjit dhe policia kanw bllokuar 6 makina luksoze ne qytetin e Vlores.

Mwsohet se në komisariatin e Vlorës pritet të bëhet verifikimi i dokumentacionit dhe personave që i kanë në pronësi.

Paralelisht me kete pritet te behet edhe burimi i te ardhurave per personat qe i kane ne pronesi.

Nuk ka ende detaje per personat qe u jane bllokuar automjetet.


Shtuar 26.02.2020 08:34