Nis shpërndarja e ndihmave, Rama bën apelin e rëndësishëm (VIDEO)

Në ditë të tilla, janë të shumë ata të cilët nuk kanë se si sigurojnë bukën e gojës. Kryeministri Edi Rama nën moton ”Ti nuk do të jesh kurrë vetëm”, ka treguar se po zhvillohet një operacion humanitar i cili do të vijojë edhe në ditët në vazhdim derisa të mbarojë kjo luftë.

Rama thekson se nuk do mbetet derë pa trokitur, por do duhet pak kohë.

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤

🔴 INFORMACION NGA OPERACIONI HUMANITAR QE DO TË VAZHDOJË ME PËRKUSHTIM DHE DURIM ÇDO DITË, DERI NË MBARIMIN E LUFTËS

🔴NUK DO TË LEMË ASNJË DERË PA TROKITUR, POR NUMRI I DYERVE ËSHTË SHUMËFISH MË I LARTË SE SA NUMRI I NJERËZVE QË PO KRYEJNË OPERACIONIN!

🔴 PRANDAJ JU LUTEM TË BËJNË DURIM TË GJITHË ATYRE MË NË NEVOJË, SEPSE DO TË VIJMË TEK TË GJITHË JU🙏


Shtuar 19.03.2020 13:00