Nga Afrika vjen skema perfekte për gjuajtjet e dënimit (VIDEO)

Goditjet e dënimit janë specialitet më vete dhe shumë futbollistë edhe sot njihen në botë si mjeshtërit e kësaj pune.

Por në Afrikë, një grup fëmijësh tregojnë se duhet edhe mënyra ose skema e duhur për të çorientuar portierin, edhe pse e gjitha në kuadër të humorit.


Shtuar 22.01.2020 19:58