Ndryshimet e motit, sot rriten ndjeshëm temperaturat

Temperaturat min dhe max:

Zonat malore 2/12°C

Zonat e ulëta 8/16°C

Zonat bregdetare 10/15°C

Për tu theksuar janë temperaturat (sidomos të ditës së Enjte dhe asaj të Premte) ku vlerat e mesditës do të na rikthejnë ndjesinë e ditëve të verës pasi shkojnë deri në 26 gradë Celsius.


Shtuar 12.03.2020 07:12