Moti i keq, anulohen të gjitha lundrimet Bari-Durrës

Moti i keq ka anuluar të gjitha lundrimet nga porti i Barit për në Durrës.

Mësohet se Porti i Barit është mbyllur për sot dhe ka njoftuar menjëherë Drejtorinë e Përgjithshme Detare të Durrësit për vendimin.

Po ashtu me mbylljen e portit të Barit, porti i Durrësit ka pezulluar të gjitha udhëtimet drejt Barit dhe pse kundrejt atij italian, porti i Durrësit është i hapur.


Shtuar 5.01.2020 13:43