Mjekja gjinekologe del pozitive me covid-19, mbyllet materniteti në Lushnje

Një mjeke gjinekologe në maternitetit e Lushnjës, “Ihsan Çabej” ka rezultuar pozitive me koronavirus.

Menjëherë pas rastit të verifikuar maternitetit është mbyllur dhe i janë marrë tamponëtë gjithë stafit. Do priten përfundimet e tyre, pas te cilave do te vendoset me tej, edhe se kur do te rihapet materniteti.

Vizitat nderkohe do të bëhen në ambulancë dhe në qëndrat shëndetësore të lagjeve. /albeu.com/


Shtuar 17.08.2020 10:19