Me Zahon e Rean, kështu e uron Vitin e Ri Greg Rama (FOTO LAJM)

Greg Rama ka postuar një foto në rrjetet sociale ku ka dalë bashkë me Rea Xhillarin, vajzën e bashkëshortes së kryeministrit dhe vëllain e tij të vogël, Zahon.

“As far back as i can remember i always wanted to have this photo, hapyy neë year

(Për aq sa mund ta kujtoj gjithmonë kam dashur ta kem këtë foto, gëzuar vitin e ri)”, shkruan Gregu.


Shtuar 1.01.2020 07:45