MAQEDONI/ Është gjetur mbi 1 tonë drogë

Biroja për Siguri Publike përmes Sektorit pët polici kriminalistike në kuadër të masave të përforcuara në luftën kundër tregtisë së paligjshme me drogë në koordinim me Prokurorinë Themelore Publike Kavadar për momentin po zhvillon aksion në rrethin e Shkupit, me çrrastë në një depo në Butel janë gjetur dhe konfiskuar 12 paleta në të cilat ka mbi 1 tonë drogë.

/Alsat/


Shtuar 22.04.2020 20:58