LISTA/ 30 fluturimet e konfirmuara nga Aeroporti i Rinasit për nesër

Aeroporti i Rinasit përmes një postimi në facebook njofton 30 fluturimet që janë konfirmuar për ditën e nesërme, 23 korrik 2020.

Në njoftim udhëtarëve i kërkohet që të kontaktojnë kompanitë fluturuese para udhëtimit, ndërsa theksohet se ata që lejohen të udhëtojë janë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit e Bashkimit Europian.

Njoftimi i plotë:

30 Fluturimet e konfirmuara për datën 23.07.2020 ⠀⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë:⠀⠀

✈️Ëizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Blu Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tirana – Catania dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Perugia dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Pisa dhe kthim

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Pisa dhe kthim

✈️Smartëings Tiranë – Lion dhe kthim

✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

✈️British Airëays – Tiranë – Heathroë dhe kthim

✈️Belavia – Tiranë – Minsk dhe kthim (Çarter turistik)

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀⠀

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport⠀


Shtuar 22.07.2020 21:28