Lakuriq dhe me maskë, trendi i pushimeve në kohë koronavirusi

Pa frikë mund të themi se pandemia e koronavirusit ka ndryshuar stilin e jetesës, përditshmërinë apo qoftë dhe mënyrën se si e pijmë një kafe.

Nëse maskat dhe dorashkat disa muaj më parë na ngjallnin frikë sepse i imagjinonim vetëm në duart e mjekëve, sot të mbajturit maskë është kthyer në “trend”.

Nga ky trend i ri duket se nuk ka shpëtuar as zotëria në foto, i cili duket se ka marrë pushimet por edhe pse pranë detit dhe nën rrezet e diellit refuzon ta heqë maskën duke mos iu dorëzuar kështu Covid-19.

Kjo foto është shkrepur nga një tjetër pushuese të cilës nuk i ka kaluar pa rënë në sy burri “lakuriq dhe me maskë”.


Shtuar 27.07.2020 08:11