Koronavirusi vret epidemiologun e njohur, Silva Bino dy fjalë për kolegun

Shefja e Insitutit të Shëndetit Publik Silva Bino ka bërë me dije se është ndarë nga jeta si pasojë e Covid-19, kolegu i saj Vilson Topullit.

Bino shkruan në Facebook fjalët prekëse për kolegun e saj, ndërkohë që e cilëson atë si një njeri të palodhur, duke theksuar se ai ishte kujtesa e ISHP-së, pasi kishte filluar punë aty që në moshën 19 vjeçare.

“Kjo pandemi na mori sot kolegun tonë të palodhur, Vilson Topullin. Me Vilin jam njohur gjatë epidemisë së kolerës në vitin 1994. Më pas punova rreth 16 vite me të. Vili ishte personi që njihte çdo skutë që Shqipëri, e njihte vendin dhe këdo që punonte në shëndet publik. Një njeri i palodhur. Ishte historia dhe kujtesa e ISHP ku kishte filluar punën qysh 19 vjeç.”- shkruan Bino ndër të tjera.


Shtuar 26.08.2020 07:12