Kërcënohet me jetë Kurti, 10 milion kush ma sjellë kokën e tij

Një person ka kërcënuar me jetë kryeministrin e Kosovës Albin Kurti shkruan GazetaFlash24.net

Sipas të dhënave në profilin e tij në “Facebook” ky person quhet Daniel Arianti i cili jeton ne Tyrol të Austrisë dhe se është nga Prishtina.

Ky person ne një shkrim ka shkruar se personi i cili ia sjellë kokën e Albin Kurtit do të paguhet 10 milion euro.


Shtuar 10.04.2020 17:05