Kafet dhe restorantet plot e përplot, shqiptarët i rikthehen jetës së dikurshme (FOTO LAJM)

Pas më shumë se dy muaj mbyllur, sot janë hapurtë gjitha baret dhe restorantet, të cilat që prej mëngjesit janë mbushur plot.

Ashtu si shihet dhe nga pamjet, duket se punonjësit kanë rrespektuar masat e higjenës.

Në anën tjetër, qytetarët shihen disi më të shkujdesur por edhe një pjesë e mirë e tyre shihet të përdorë maska.


Shtuar 18.05.2020 13:41