I vuri vulën! Stresi dhe Kejsi nuk janë ndarë, madje duan të bëjnë një dasëm të madhe (FOTO LAJM)

Stresi dhe Keisi janë një ndër ciftet më të komentuara në median rozë në Shqipëri për shkak të historisë së tyre të komplikuar të dashurisë.

E mbushur plot dashuri, dramë, tradhti dhe rikthime, Stresi dhe Kejsi nuk kanë ndërmend ti japin fund, përkundrazi po mendojnë të bëjnë një dasëm të madhe,

Së fundmi Keisi përmes kanalit të saj në Youtube ka treguar se për shkak të pandemisë nuk kanë mundur të bëjnë dasmë, por kur ta bëjnë do e bëjnë shumë të madhe.

“Aktualisht, prej pandemisë nuk mund ta bëjmë. Por di të them që kur të bëj dasmë, do të bëj një dasmë të madhe. Shumë të madhe”, është shprehur ajo.


Shtuar 9.08.2020 16:16