Hotel që ofron qëndrim falas për çifte që sjellin në jetë një bebe! (FOTO LAJM)

Por, për ata persona të cilët janë të lodhur nga klishet e tilla romantike, Hoteli Zed i British Columbia ka një alternative për këtë ditë festive!

Hoteli, me vendndodhje në Victoria, po ofron një specialitet “katër orë” në 14 Shkurt, të cilin e ka bërë për pesë vitet e fundit. Çiftet mund të regjistrohen nga 10 e mëngjesit deri në 2 pasdite, (tarifat fillojnë nga $ 59 CAD).

Iternari i ditës fillon me një lojë ping-pongu, duke vazhduar në një sallë pritjeje me ushqime të ndryshme e deri në një vaskë të nxehtë, në natyrë.

Hoteli po rrit aksionet me një promo për “prodhuesit e bebeve” – nëse të dashuruarit mirëpresin një gëzim në jetën e tyre nëntë muaj pasi takimit të tyre, ata do të fitojnë një qëndrim falas në Hotel Zed sipas zgjedhjes së tyre, për 18 vitet e ardhshme.

CEO i Hotel Zed, Mandy Farmer erdhi me idenë origjinale të “Nooner”-it, kur fëmijët e saj ishin të vegjël dhe ajo po mundohej të gjente kohë për burrin e saj. Një pushim romantik më 14 shkurt ishte më tërheqëse për të sesa një tufë me karafila ose një kuti me çokollata!

Hotel Zed shkruan se ky promovimi është i hapur për të gjithë, pavarësisht nga identiteti gjinor, shprehja apo orientimi seksual.


Shtuar 1.02.2020 20:25