Helmohen nxënësit e shkollës në Bulqizë, një vajzë niset me urgjencë drejt Tiranës

Një nxënëse e klasës së 8 në një shkollë në Bulqizë dyshohet të jetë helmuar e si pasojë është nisur me urgjencë drejt Tiranes.

Dyshohet se vajza është helmuar nga peleti i cili përdoret gjerësisht për ngrohje në klasa.

Rapportohet se ka dhe nxënës të tjerë të asfiksuar.


Shtuar 26.02.2020 10:49