Habit Artan Hoxha, zbulon nderin i kërkojnë grupet kriminale politikanëve

Artan Hoxha ka zbuluar se zbatimi i ligjit ndaj kundërshtarëve është nderi që i kërkojnë grupet kriminale palëve politike.

“Sot grupi më i fuqishëm është ai që po punon poshtë, nuk ka dalë në skenë dhe e sheh ekspozimin si një argument apo armë që ia jep kundërshtari për ta asgjësuar.

Vetë grupet kriminale sot, nderi më i madh që i kërkojnë politikanëve, më vjen për të qeshur kur e kujtoj, i kërkojnë të zbatojnë ligjin duke i goditur kundërshtarin.”

Artan Hoxha foli për ngjarjet që trondisin vendin tonë duke thënë se është kemi hyrë në vitin elektoral dhe lulëzojnë krimet përfshirë paratë që vijën nga bota e kriit për fushatë elektorale./faxweb


Shtuar 23.09.2020 19:52