E vetmja që i kthente fjalën Ramës? Shahini flet për largimin në ditën e parë të shkollës

Ditën e sotme, Besa Shahini u ftua në Open për të folur në lidhje me largimin e saj në ditën e parë të vitit të ri shkollor.

Ai sqaroi edhe zërat se ishte një figurat që fliste kundër në mbledhjet e kabinetit qeverisës.

“S’mund të them se isha e vetmja, tani diskutime ka patur gjithmonë, s’di të jem e vetmja që kam ngritur pikëpyetje në mbledhje, po kjo është normale në një proces pune.
Dhe nuk mendoj që kjo të ketë ndikuar në largimin tim”, tha ajo.


Shtuar 14.09.2020 19:59