Shpërthen infeksioni te bluzat e bardha, preken nga koronavirusi 15 persona të stafit

15 persona nga personeli mjekësor kanë rezultuar pozitiv ndaj koronavirusit.

Dyshimet janë se ata janë infektuar nga një kolegia e tyre, e cila për momentin është e shtruar në spitalin Infektiv në Tiranë.

Megjithatë, pritet përditësimi i ministrisë së Shëndetësisë për të konfirmuar rastet dhe gjendjen e tyre.


Shtuar 27.05.2020 08:15