Shkoi në Itali pa asnjë masë mbrojtje, vetëkarantinohet Gent Cakaj

Ministri i kabinetit Rama, Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj është futur në karantinim pasi është kthyer nga Italia.

Cakaj u fotografua pa asnjë masë mbrojtëse, ndryshe nga pjesa tjetër.

Si dukey urdhri i qeverisë se kush vjen nga jashtë do të futet në karantinë nuk vlen vetëm për qytetarët e thjeshtë por edhe zyrtarët e lartë të shtetit përfshirë edhe ministrin./albeu.com/


Shtuar 31.03.2020 14:25