Plagosen dy persona në Pogradec

Një konflikt midis dy personave ka përfunduar me plagosjen e tyre.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Remenj te Pogradecit.

Për pasojë të dy personat kanë marrë plagë dhe janë dërguar në spital për të marrë edhe ndihmën e parë mjekësore.

Nuk dihet shkaku pse ka nisur konflikti si dhe as identiteti i personave të plagosur.


Shtuar 10.08.2020 13:28