Gati 2 orë takim, përfundon mbledhja e Ramës me opozitën parlamentare

Pas më shumë se 1 orë takim, ka përfunduar mbledhja mes kryeministrit Edi Rama dhe kryetarëve të 3 grupeve parlamentare të opozitës në Kuvend.

Takim në të cilin ka marrë pjesë edhe deputetja Rudina Hajdari.

Sapo ka përfunduar takimi mes kryeministrit Edi Rama dhe kryetarëve të 3 grupeve parlamentare të opozitës në kuvend, ndërsa ka marrë pjesë edhe deputetja Rudina Hajdari.

Takimi ka zgjatur rreth 1 ore e 30 minuta, ndërsa ende nuk ka prononcim për mediat nga palët që morën pjesë.

Myslim Murrizi, Nimet Musai dhe Edmond Stojku ishin të pranishëm në takim me kryeministrin Edi Rama mbrëmjen e sotme i cili ka nisur në orën 19:00.


Shtuar 10.06.2020 19:04