BE i ofron 50 milion euro Shqipërisë për të përballuar COVID-19

Bashkimi Evropian ka ofruar Shqipërisë një shumë prej 50 milionë eurosh, si mbështetje për të përballuar situatën e krijuar nga koronavirusi.

Lajmin e ka bërë të ditur, ambasadori i BE në vendin tonë, Luigi Soreca.

Sipas të dhënave të publikuara deri tani, Shqipëria ka 123 të prekur nga koronavirusi, dhe 5 viktima.

Shpërndarja e COVID-19:

Tiranë 72 qytetarë
• Durrës 8 qytetarë
• Lushnje 4 qytetarë
• Elbasan 2 qytetarë
• Fier 12 qytetarë
• Rrogozhinë 2 qytetarë
• Kavajë 4 qytetarë
• Korcë 9 qytetarë
• Vlorë 4 qytetarë
• Shkodër 2 qytetarë
• Lezhe 1 qytetarë
• Berat 1 qytetarë
• Has 2 qytetarë


Shtuar 24.03.2020 17:46