Ditë të vështira, shihni si kryhen cermonitë mortore në Tiranë

Shpërthimi i koronavirusit edhe në Shqipëri ka sjellë ndryshime sa i takon zakoneve tona të përditshme, puthjeve e përqafimeve.

Në foton e bashkëngjitur lajmit, shihet se si një varrim në Tiranë kryhet vetëm me një makinë shoqëruese.

Frika nga ky virus i rrezikshëm i ka sensibilizuar por edhe detyruar qytetarët për të qëndruar në shtëpitë e tyre dhe të shmangin grumbullimet.


Shtuar 16.03.2020 15:17