Dita nis me lëkundje, ku ishte epiqendra

Ka nisur me lekundje termeti mengjesi i sotem ne vend.

Sipas te dhenave te bera publike nga Instituti i Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit, goditja ka qene me magnitude 3.9 dhe ka pasur epiqender Korcen.

Sipas IGJEUM, lekundja eshte regjistruar ne oren 04.23, te ketij mengjesi te dites se pare te muajit korrik.

Epiqendra ka qene 10 kilomenter ne Jugperendim te Vithkuqit, te Korces ne nje thellesi 17 kilometer.


Shtuar 1.07.2020 06:32