Denoncimi: Qeveria nuk i ka dhënë ende pensionin e dhjetorit invalidëve

Ish-kryeministri Sali Berisha ka akuzuar qeverinë se nuk po i jep pensionet e invalidëve për muajin dhjetor 2019.

Berisha përcjell shqetësimin e “qytetarit dixhital” se as ilaçet e barnat e nevojshëm për invalidëd nuk janë dhënë nga shteti.

Postimi i Berishës:

Narkobanditet e qeverise nuk kane dhe pensionet e muajit dhjetor per invalidet!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Pershendetje dr ne shkalle repuplike invalitet nuk kane marr akomo dhjetorin ata jane sot pa ilaçe por shume prej tyre edhe pa kafshaten e gojes.


Shtuar 11.01.2020 19:39