Çfarë ndodhi? Hajdari largohet nga mbledhja e Këshillit Politik pa dhënë shpjegime

Përfaqësuesja e opozitës parlamentare, Rudina hajdari është larguar nga mbledhja e Këshillit Politik.

Deputetja Hajdari nuk ka dhënë shpjegime për gazetarët, pork a thënë se nuk ja vlente më të qëndronte në mbledhje.

Më parë Hajdari u shpreh se ka marrë garanci nga socialsitët se listat do të happen 100%

Këshilli Politik vijon diskutimet për amendamentet kushtetuese për hapjen e listave dhe heqjen e koalicioneve.


Shtuar 29.07.2020 17:34