Bota shkruan për “fëmijët e pasur të Instagram”, mes tyre edhe shqiptarë (FOTO LAJM)

Edhe pse për një pjesë të madhe muaji janar njihet si një muaj i “zymtë” për fëmijët e pasur të Instagramit nuk ndodh kjo gjë.

Ata publikojnë foto nga pushimet dhe nga jeta e tyre luksoze nga Dubai, Nigeria dhe nga Shqipëria shkruan Daily.Mail.

Ata po shijonë diellin e janarit në vende më klimë të ngrohtë duke qëndruar në hotele luksoze si Abu Dabi, Dubai etj.


Shtuar 17.01.2020 11:33