Automjete luksoze dhe targa të huaja, FNSH aksion në Korçë

FNSH në bashkëpunim me strukturat e qarkut të Korçës, ka zbritur në terren për të rritur kontrollin e parametrave të sigurisë.

Janë duke punuar në të gjithë qarkun me orare të përcaktuara duke mos qëndruar statik.

Në qarkullim janë grupe të lëvizshme të cilat edhe në bazë të informacioneve që kanë janë duke kryer kontrolle mbi persona me precedentë penale, automjete luksoze, targa të huaja dhe persona të tjerë të dyshuar prej tyre.


Shtuar 8.02.2020 15:33