Astrologu i famshëm i bën thirrje Arilenës: Kujdes do të të bëhet një intrigë!

“Do i bëhët një intrigë asaj dhe nuk do marrë atë që do meritojë për shkak të kësaj intrige…”

Astrologu shqiptar Jofiel Koçi ishte i ftuar në emisionin “Thumb ON”, ku ka folur edhe për pjesëmarrjen e Arilena Arës në Eurovizion.

Sipas astrologut, duke qenë se Arilena ka lindur në muajin e peshqëve, ajo mund të viktimizohet dhe të mos japë maksimumin dhe mos marrë atë që meriton.

“Unë e studiova pak, aq sa munda horoskopin e Arilena Arës. Ajo ka lindur në muajin e peshqëve dhe kam frikë se mos viktimizohet, nuk do japë maksimumin e asaj çka ka dhënë.

Pra do i bëhët një intrigë asaj dhe nuk do marrë atë që do meritojë për shkak të kësaj intrige”, shprehet astrologu Jofiel Koço.


Shtuar 6.01.2020 19:06