Arilena e pafat? COVID-19 anulon dhe shtyn me 1 vit Eurovisionin

COVID-19 ka bërë thuajse gjithë botën të përballet me masa ekstreme të vet-izolimit, shumë kompeticione janë anuluar në çdo cep të globit, duke u shtyrë.

Kështu ka ndodhur dhe me Festivalin Europian të Këngës, “Eurovizion”, i cili do të mbahej në Rotterdam me 16 maj.

Ky kompeticion është shtyrë për plot 12 muaj. Një vit më vonë pra.

Të gjithë këngëtarët e këtij viti, që ishin konfirmuar tashmë, do të ftohen të marrin pjesë sërish vitin e ardhshëm.

Por ende nuk ka një informacion të detajuar nëse do garojnë me të njëjtat këngë apo do duhet të krijojnë diçka të re.

Shqipëria do të përfaqësohej nga Arilena Ara me “Shaj”.


Shtuar 18.03.2020 17:45