Alarmante! Sa jetë njerëzish ka marrë deri më tani koronavirusi

Deri më tani koronavirusi ka marrë 815 jetë njerëzish.

37,612 persona janë aktualisht të infektuar nga koronavirusi, ndërkohë vlen të theksohet fakti se 2,990 persona të tjerë kanë arritur që ta mposhtin atë dhe tashmë janë mirë nga ana shëndetësore.

Kujtojmë se fillimisht virusi misterioz u përhap në Wuhan të Kinës.


Shtuar 9.02.2020 17:18