Aktorja shqiptare: Komshia ma ka merak burrin më shumë se mami im

E ftuar në Pop Culture ka qenë Ina Gjonci e cila ka diskutuar për programin e saj më të ri “Stand Up ëith Ina”, dhe është ngacmuar paksa nga Kilda për jetën e saj personale, për të cilën Ina ka treguar se vazhdon të jetë vetëm.

Por a e pyet mami shpesh atë kur do martohesh, duke qenë se kjo është një pyetje që vazhdon të bëhet rëndom.

“Mami jo, por sië e kam thënë në Stand Up, komshia e katit të 4, behet më shumë merak, pyet gjithmonë kur do martohem, edhe nëse unë do të shpik vaksinën e Covid ajo do thotë:

Bravo po prap nuk ke një burrë”- ka thënë Ina duke qeshur.


Shtuar 23.05.2020 16:04