Të frymëzuara nga Ivanka Trump? “Tërbohen” gratë dhe shkojnë pa reçipeta në punë (FOTO LAJM)

Ivanka Trump ka marrë herë pas here vëmendjen e mediave të huaja, për shkak të paraqitjes së saj. Ajo është shfaqur disa herë në zyrë apo takime të rëndësishme pa reçipeta.

Mirëpo, ky trend është përqafuar nga shumë gra të tjera në mbarë botën. Ato kanë ndarë foto në rrjetet sociale ku tregojnë se kanë zgjedhur të shkojnë në punë pa reçipeta.

Këto të brendshme janë cilësuar si “burg për gjoksin” dhe vajzat duket se kanë zgjedhur “lirinë”.


Shtuar 15.02.2020 14:08